نمایندگی تعمیر پرینتر شارپ

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

آشنایی با چیپست پرینتر

یکی از اجزای مهم کارتریج پرینتر چیپست نام داشته و وظیفه‌ی اصلی آن تخمین میزان تونر باقی مانده در مخزن اصلی است سؤال اکثر کاربران این است که چیپست کارتریج چه زمانی باید تعویض شود؟ برای پاسخ به این سؤال در این مقاله همراه ما باشید.

چیپست پرینتر چیست؟

یکی از مهم‌ترین قطعات کارتریج محسوب شده و از طریق یک فرکانس رادیویی به پرینتر متصل می‌شوند. این تراشه اغلب روی برد اصلی پرینتر نصب شده و اطلاعات مهم را در حافظه‌ی خود ذخیره می‌کند.

آشنایی با نحوه عملکرد چیپست در پرینتر

چیپست ها با در نظر گرفتن اطلاعات همچنین شمارش تعداد صفحات چاپ شده میزازن تونر یا جوهر باقی مانده در پرینتر را تخمین زده و هنگامیکه این میزان به حد مشخصی می‌رسد به پرینتر پیغام تعویض جوهر یا تونر را ارسال می‌کند.

نکته: ارسال پیام هشدار تنها توسط پرینتر انجام می‌شود.

انواع چیپست کارتریج کدامند؟

شرکت‌های سازنده بسته به نوع طراحی و عملکرد محصولات خود چیپست های مختلفی عرضه کرده اما ایتن تراشه‌ها به طور کلی به سه دسته تقسیم می‌شوند که عبارتند از:

چیپست کارتریج رنگی

مهم‌ترین قطعه در پرینترهای جوهر افشان و لیزری رنگی چیپست بوده و همانطور که ابتدای مقاله اشاره کردیم وظیفه‌ی اعلام جوهر یا تونر باقی مانده‌ی پرینتر را بر عهده دارد نکته‌ی مهم اینکه زمان تعویض این قطعه همراه کارتریج پرینتر می‌باشد.

چیپست کارتریج درام

نوع دیگری از چیپست ها که معمولاً در پرینترهای سیاه و سفید استفاده می‌شوند چیپست کارتریج درام نام داشته که وظیفه‌ی شمارش تعداد کاغذهای چاپی زمان نصب یونیت‌های پرینتر را بر عهده دارد لازم به ذکر است فروش این تراشه به صورت تکی صورت گرفته و زمان تعویض آن همراه با درام کارتریج می‌باشد.

این مطلب را از دست ندهید   ارور 0xc19a0003 پرینتر شارپ

چیپست سیاه و سفید

همانطور که از نام آن پیداست این چیپست تنها در دستگاه‌های کپی و پرینترهای سیاه و سفید کاربرد داشته و اغلب به صورت تکی به فروش می‌رسد.

در بخش بعدی با مشکلات رایج چیپست های پرینتر آشنا خواهید شد.

مشکلات چیپست های پرینتر

متاسفانه چیپست ها توانایی تخمین اطلاعات تونر پرینتر را نداشته و این کار تنها توسط خود دستگاه صورت می‌گیرد از طرفی هنگامی که تعداد کاغذهای چاپی به حد مشخصی می‌رسد، چیپست توانایی متوقف کردن پرینتر را نداشته همچنین قادر به شناسایی میزان مواد مصرفی نیست.

بهترین زمان تعویض چیپست پرینتر

چیپست ها مانند سایر اجزای پرینتر طول عمر مشخصی داشته و بعد از مدتی نیازمند تعویض هستند اما سؤال اصلی اینکه این تراشه چه زمانی باید تعویض شود؟

شرکت‌های سازنده‌ی پرینتر این کار را برای کاربران راحت کرده و اغلب با مشاهده‌ی پیغام‌هایی نظیر مانند Toner exhausted، Toner empty، Toner low، Cartridge change، Cartridge Replace باید به درستی عملکرد چیپست شک کرده و آن را عوض کرد اما تعویض این تراشه در هر بار شارژ کارتریج کاری مقرون به صرفه نبوده بنابراین بعتر است برای کاهش هزینه‌ها از راه‌های جایگزین مانند شارژ تونر پرینتر یا بروز رسانی فریم ویر دستگاه استفاده کنید.

یکی از راه‌های جایگزین برای عدم تعویض چیپست، ریست یا غیر فعال کردن آن است

نحوه‌ی غیر فعالسازی چیپست پرینتر

برای غیر فعال کردن چیپست پرینتر ابتدا وارد منوی تنظیمات دستگاه شده سپس بسته به مدل دستگاه خود دنبال عبارت‌هایی مانند مانند Store Anonymous Usage Information یا Data Storage باشید با فعال کردن هر کدام از گزینه‌های فوق چیپست پرینتر شما متوقف خواهد شد.

این مطلب را از دست ندهید   آموزش کار با دستگاه فتوکپی

نکته‌ی مهم: با فعالسازی دوباره چیپست پرینتر به تنظیمات اولیه باز می‌گردد همچنین هنگام تعویض چیپست به سازگاری آن با پرینتر خود دقت کنید.

همراهتان هستیم.

0/5 (0 نقد و بررسی)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × یک =